Hoppa till sidans innehåll

Vad kan jag hjälpa till med?


Bollnäs Friidrottsklubb vill att alla barn och ungdomar ska kunna idrotta till så låg kostnad som möjligt.  

Därför bygger verksamheten på ideellt arbete från tränare, ledare, tävlingsfunktionärer, kioskverksamhet och styrelse.                                                                                                                                   

För att inte samma personer ska behöva göra ett allt för tungt ideellt arbete har vi i klubben som riktlinje att alla kan göra något. Vi behöver din hjälp!

Ledare/tränare/medhjälpare i grupp

Du kanske har varit aktiv friidrottare tidigare och har kunskap som du kan lära ut eller så är du bra på att entusimera andra och skapa en härlig gruppkänsla. 

Tävlingsfunktionärer

Detta är ett av de lättaste och roligaste sysslorna då man får vara med där det händer och träffa en massa trevliga tävlande tillsammans med andra funktionärer.

Kioskverksamhet

Att sälja godis/dricka, korv m. bröd, varma mackor, godis m.m är ett enkelt och roligt toppenjobb. Kioskpersonalen är populär hos alla, både aktiva och funktionärer.

Sponsring/Reklam 

Har du ett stort kontaktnät, då är detta en perfekt uppgift för dig. Vi behöver hjälp att upprätthålla kontakten med våra sponsorer och givetvis är vi glada om de blir fler. Vi vill att friidrott ska vara en idrott för alla, oavsett bakkgrund och ekonomi och våra sponsorer en viktig del i det arbetet.

Tävlingsspeaker 

Detta är något för dig som inte är rädd för att prata i microfon. Vi tycker det är trevligt om vår speaker har glimten i ögat och kan sprida glädje och pepp till både tävlande och publik samtidigt som resultat och övrig information rapporteras.

Grillnatta 

Behövs det förtydligas?  Bollnäs största evenemang som alltid infaller sista måndagen i Juli. Bollnäs friidrott sköter om de 3 grillsationerna med allt vad det innebär. Här behövs inga förkunskaper, bara ett glatt humör.  Bra klirr i kassan för föreningen men vi behöver vara många som hjälps åt.

Administration 

Är du ett kontrollfreak?? Kanske du vill hålla reda på ekonomi, medlemsregister m.m.

Styrelse 

Styrelsen träffas  8-10ggr/år i ca 1-2 timmar och stämmer av vad som hänt sedan sist och vad som är på gång framöver. Vill du vara med och påverka klubbens framtid är detta en plats för dig.

Eget förslag 

Du kanske har ett eget förslag vad som skulle behövas i föreningen hör av dig isåfall, vi tar tacksamt emot idéer.

Om det är någon uppgift du skulle vilja göra men känner dig osäker på så ordnar vi naturligtvis en info-kväll. Alla har vi varit nybörjare...

Uppdaterad: 11 MAR 2021 20:55 Skribent: Tobias Norell
E-post: Adressen Gömd
  
________________
Om du har synpunkter på hemsidans innehåll maila till:
This is a mailto link
 
Ansvarig utgivare:
Tobias Norell
__________________
wwwwww
K
wwwwwww
wwwwww
www

Postadress:
Bollnäs FIK - Friidrott
Frelugavägen 4
82130 Bollnäs

Kontakt:
Tel: 0706378351
E-post: bollnasfriidrott@out...

Se all info